Agenda for openMDM® General Meeting July 3rd, 2019

Description

Agenda:

8:30 Arrival and Registration (30min) - Ralph Müller, Eclipse Foundation
9:00 Welcome, Eclipse Anti-Trust Policy (15min)- Ralph Müller
9:15 Financial Report 2018/2019 (15min) - Ralph Müller, Eclipse Foundation
9:30 Charter Changes, Elections: AC, QC, SC Member Reps (30min) - members
10:00 openMDM Development Status Report (30min) - Angelika Wittek, PM
10:30 Steering Committee, Chair, defining roles (30min) - SC only

11:00 Coffee break (30min)

11:30 Member Statements (60min)

12:30 Lunch (45min)

13:15 Planning Fiscal Year 2019/2020 (45min) - SC, Members
14:00 Outside Report (30min) - Elçin Yenişen, Universität Erlangen
14:30 Proposals for coming year (60min) - SC, Members
15:30 Vision / Strategy, other topics (45min) - all

16:15 Coffee break (15min)

16:30 Technical Roadmap (30min) - Intro Angelika, alle
17:00 Summary (RM), meeting concludes (15min)

17:15 Get together

Assignee

Unassigned

Reporter

Ulrich Bleicher

Labels

None

Committee

None

Priority

Trivial